| 
			 وش سويتى يوم العيد 
 
 
 
حبيباتى فى هذا المنتدى الطيب كل عام وانتم طيبين
 
 كان ودى تكون مشاركتى هذى من يوم العيد بس الظروف والضيوف كانوا عايق لى
 
 المهم ياليت كل وحده تقلنا وش سوت من لحمة العيد وتكتب الطريقه لكى نستفيد من تجارب بعض
 
 انا ابدء طبعا كان عندى ضيوف على العشاء يعنى جمعة العوائل فبقيت الذبيحه مثل ماهى لليل عشان الطبخ بالبر والعشاء هناك
 
 لكنى اخذت الكبده وفطرت عليها عيالى وابوهم وهذى طريقتى
 
 قطعت الكبده شرايح طويله وخفيفه وحطيت عليها شوية خل وملح  عشان اتخلص من الدم
 
 قطعت 2طماطم وفلفل رومى
 ثم صفيت الكبده وغسلتها بالماء عدة مرات
 
 واخذت مقلاه كبيره وواسعه وصبيت فيها ربع كاسه زيت وسخنت الزيت ثم اضفت الكبده والنار عاليه وبات اقلب فى الكبده حتى تغير لونها ثماضفت لها الملح والثوم المدقوق والطماطم والفلفل والكمون واستمريت بالتقليب لمدة دقيقتين
 اوثلاث ثم قدمتها  مع الخبز والشاى طبعا هذى طريقتى
 
 ارجو من الاخوات الاهتمام بالموضوع
 
 وكل عيد وانتم بخير
 
 
 
 
 
اللهم اشغلنا بما خلقتنا له 
 ولاتشغلنا بما خلقته لنا.
 
 |