الريم الجنوبيه
05-24-2014, 04:13 PM
طريق عمل الكبده
الطريقة بسيطة وسهلة للغاية
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1k1pJOKhLaC2Q0mfeD65zUjSAypKPv PTn8R835m6Le_TK37x9cQ
قطعى الكبدة شرائح وجهزى صنية على حسب الكمية
جهزى كمية ثوم على حسب الرغبة انا اضع حبتين بصل وسط
وكمية من الفلفل الحار اوالغير حار على حسب الرغبة
دقى الثوم او قطعي البصل والفلفل دق تكسير وليس فرم ناعم
ضعى الصنية على النار تسخن جيدا يوضع كمية ليست
قليلة من الزيت
اضيفى الثوم او البصل والفلفل على الزيت تشوح شوية ثم
توضى شرائح الكبدة وتقلب كل ثلاث دقائق حتى يتم السوا
وتقلب على الوجة الاخر اعيدى التقليب الى ان يتم السوا
ولا تغطا
ومدة الاستواء حول ربع ساعه
و بالهنا والعافيه
م/ن
الطريقة بسيطة وسهلة للغاية
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1k1pJOKhLaC2Q0mfeD65zUjSAypKPv PTn8R835m6Le_TK37x9cQ
قطعى الكبدة شرائح وجهزى صنية على حسب الكمية
جهزى كمية ثوم على حسب الرغبة انا اضع حبتين بصل وسط
وكمية من الفلفل الحار اوالغير حار على حسب الرغبة
دقى الثوم او قطعي البصل والفلفل دق تكسير وليس فرم ناعم
ضعى الصنية على النار تسخن جيدا يوضع كمية ليست
قليلة من الزيت
اضيفى الثوم او البصل والفلفل على الزيت تشوح شوية ثم
توضى شرائح الكبدة وتقلب كل ثلاث دقائق حتى يتم السوا
وتقلب على الوجة الاخر اعيدى التقليب الى ان يتم السوا
ولا تغطا
ومدة الاستواء حول ربع ساعه
و بالهنا والعافيه
م/ن