دلع
10-15-2004, 01:55 AM
كيلو لحم مفروم
2 بصله مفرومه
2 ملعقه معجون طماطم
نصف كاس برغل منقوع ومصفى
نص ملعقه ثوم مفروم
3 ملاعق سمن
ملح فلفل وبهارات مشكله
حبه فحم حاطتها على النار لين صارت جمره
- الطريقه
- تعجن اللحمه مع البصل والبرغل والثوم والملح والبهارات ومعجون الطماطم ونعمل حفره وسط اللحمه ونصب فيها السمنه ونحط عليها الجمره ونسكر عليها بغطاء خمس دقايق وبعدين نشيل الجمره ونعجن مره ثانيه ونبلل اليد بالماء ونكور الكفته ونحطها في اسياخ خشب ونحطها في صينية ونضعها بالفرن نص ساعة
وبالهنا والعافية
تقبلو جميعا خالص التحية والتقدير
دلع
-
2 بصله مفرومه
2 ملعقه معجون طماطم
نصف كاس برغل منقوع ومصفى
نص ملعقه ثوم مفروم
3 ملاعق سمن
ملح فلفل وبهارات مشكله
حبه فحم حاطتها على النار لين صارت جمره
- الطريقه
- تعجن اللحمه مع البصل والبرغل والثوم والملح والبهارات ومعجون الطماطم ونعمل حفره وسط اللحمه ونصب فيها السمنه ونحط عليها الجمره ونسكر عليها بغطاء خمس دقايق وبعدين نشيل الجمره ونعجن مره ثانيه ونبلل اليد بالماء ونكور الكفته ونحطها في اسياخ خشب ونحطها في صينية ونضعها بالفرن نص ساعة
وبالهنا والعافية
تقبلو جميعا خالص التحية والتقدير
دلع
-